Tinichigerie

In componenta oricarui acoperis intra umatoarele parti importante: structura de rezistenta, invelitoarea, elementele si accesoriile legate de colectarea si indepartarea apelor.

Structura de rezistenta asigura stabilitatea si durabilitatea acoperisului, si poate fi realizata sub forma de sarpanta,placi plane, elemente cu simpla sau dubla curbura, in functie de destinatia si dimensiunile in plan ale cladirii.

Acoperisurile inclinate sunt considerate acoperisuri reci. Prin acoperisuri reci intelegem acoperisuri cu subventilatie.

Acoperisurile reci pot fi cu pod mansardat sau nemansardat. In amandoua cazurile acoperisurile vor fi prevazute cu deschideri pentru ventilatie la streasina si la coama acoperisului.

La acoperisurilecu pod mansardat subventilatia se face prin distantarea invelitorii cu ajutorul contrasipcilor.

Dimensionarea gurilor de aerisire necesita o atentie deosebita in urmatoarele cazuri: in montarea coamelor, in inclinatii mici si lungimi mari ale capriorilor. Pentru o ventilatie eficienta a spatiului dintre izolatia termica si astereala se prevad guri de aerisire in zona coamelor.

 

 Inainte de venirea sezonului rece se recomanda repararea acoperisului lacasa sau la bloc fie el din lemn cu invelitoare din tablatabla cutatatigla ceramicatigla de betonondulina etc. cat si repararea jgheaburilor acolo unde este cazul deoarece pe perioada iernii acestea se realizeaza cu o mai mare dificultate, repararea acoperisului nu este un moft ci este o necesitate, trebuie intretinut periodic pentru a nu produce pagube sau degradari ale fatadei exterioare sau degradari la tavane in special cele de rigips.

Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia inansamblul ei, indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta. Exista libertate deplina la alegere: culori clasice sau nuante moderne, doua variante de acoperire finala, lucios sau mat, o gama larga de elemente de finisaj, toate acestea pentru un acoperis frumos si eficient.

Executam o gama mare de acoperisuri la blocuri si/sau cladiri industriale pe structura de dulgherie cu invelitori din :tigla ceramicatigla betontigla metalicaondulintabla cutata zincatatabla cutata vopsitasindrila si toata gama de sisteme pluviale, jgheaburi si burlane zincate din PVC sau metalice colorate. Asiguram si proiectare inclusiv toate avizele pentru autorizare in cazul in care nu aveti.Schimbare invelitori acoperisuri de bloc si casatiglatablaazbestlatetilemnariejgheaburi si burlane, pentru asociatiile de proprietari posibilitate de plata si in rate, executam acoperisuri noi dar si reparatii si intretinere la cele existente, reparatii capitale la acoperisuri vechi si foarte vechi.

Lucram pe baza de contract, factura fiscala, garantie oferita pe calitatea lucrarii cat si certificate de conformitate la materialele folosite.

Trimite acum cerere de oferta !

 

Colaboratori si parteneri materiale constructii

 

Created by  Căi inteligente pentru securizarea site-ului WordPress Se plateste taxă anuală pentru domeniile .ro incepand cu 2018 Sfaturi esențiale pentru îmbunătățirea realizari web design-ului in Iasi Realizarea unui site web nu a fost niciodată mai ușoară  De ce este important ca firma sa aiba un site web? Cele mai bune practici recomadate in realizarea de site-uri B2B EXPERIENȚA UTILIZATORILOR B2B: REALIZARE SITE B2B CU STRUCTURA DEJA CUNOSCUTA Cum ajută investitia in realizarea unui site de portal B2B în afaceri Bucuresti? Ce este designul web pentru SmarPhone? Lista de verificare +12 puncte pentru site-ul dvs. WordPress Creare site asociatii de proprietari  Creare site web din fonduri europene sau programul startup nation  Creare site gradinita  Creare site UAMS - Unitate de Asistenta Medico-Sociala Creare site politie locala sau realizare site jandarmerie Creați un site web pentru educație CAIET DE SARCINI realizare WEB-SITE institutie publica Ghid de accesibilitate a site-ului - persoanele cu dizabilitati Implementarea conformității GDPR - toate cerințele și lucrurile de făcut 10 sfaturi de design in creare site restaurant GDPR în sectorul public - cele mai mari și mai mici schimbări 30 de sfaturi pentru construirea primului site prezentare afacere Bucuresti Aflați cum să faceți un site de reparații auto cu acest ghid în profunzime  7 constructori de site-uri web pentru începători în anul 2019 12 Motive pentru a alege Moodle ca sistem de management al învățării Realizare magazin online Iasi - Sfaturi de succes